VEÅ söker personal

Konstruktör/projektingenjör

Arbetet som konstruktör på VEÅ innefattar design av energisystem och detaljkonstruktion av pannor och tryckkärl. Systemen runt pannorna byggs huvudsakligen av standardkomponenter som till exempel brännare, pumpar och ventiler. Pannor och andra tryckkärl konstrueras från grunden utifrån gällande lagar och regler samt en stor erfarenhetsbas.

Varje projekt är unikt vilket medför att konstruktionsarbetet är centralt i företagets förädlingsprocess. Som stöd finns inköp, beredning och i större projekt även en projektledare. Vår verkstad ligger bredvid kontoret så det är enkelt att följa tillverkningen.

Det här är en mycket intressant tjänst för dig som tycker om att arbeta i ett helhetsperspektiv. Du kommer ha en central roll i kundprojekt och du blir en viktig kugge på konstruktionsavdelningen och i hela företaget.

 

Din profil

Du är ingenjör inom mekanik och har flera års erfarenhet från ingenjörsarbete inom konstruktion. Erfarenheter från CAD är viktigt. Jobbet ställer höga krav på flexibilitet, eget driv och ett strukturerat arbetssätt. Du kan jobba självständigt med dina uppdrag, men trivs också att arbeta tillsammans med andra i grupp. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Det är även viktigt att du har en geografisk förankring i närheten som grund för en långsiktig anställning.

 

Vi erbjuder

Som anställd på VEÅ erbjuder vi ett omväxlande och intressant arbete där du ständigt kommer att finna nya stimulerande utmaningar. Vi är ett mindre företag med en stark ägare i en riktig framtidsbransch. Vi har flexibel arbetstid och är öppna för smidiga lösningar som underlättar din vardag. Vi utlovar även en bra lön och god löneutveckling i takt med din kompetensutveckling.

 

För mer information och ansökan

Information om företaget finns på vår hemsida, www.vea.se
Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Anders Steen, 0382-158 21, anders.steen@vea.se

Ansökan med CV och referenser skickar du via e-mail till personal@vea.se och märker med ”Konstruktör”.